Friday, November 20, 2009

malas .. malas ... dan malas lagi...

wargh.. nguap cam naga... arini ari yg sgt malas... seharian dok kat umah.. xde mood.. smlm tido kul 7 pg... sbb dok membelek blog org :)) tp aku ni jenis yg xreti kumen blog org.. so skodeng2 jer la.. blog yg slalu jd mangsa adalah blog kak ayu ngan kak tedi =)) diorg je yg aku kenai.. yg lain aku skodeng secara detective... adeh :))

tentatif arini... aku tido kul 7pg..so bgn kul 4ptg.. tula bahanaya dr smlm xtido.. lepas tu bgn makan.. then jalan2 blog org lagi.. sambil2 tgk fesbuk ape yg menarik.. tp malangnya aku sgt malas tgk fb 2-3 menjak ni...

opis aku xsiap lg.. still byk benda kena update.. sgt susah nk wat sensorg.. opis tu aku share ngan kawan aku.. tp ntahla.. arini aku tetibe rasa cam xmo teruskan bukak opis tu.. sakit pale aku.. tp aku tak kan sekejam itu.. tgkla nnt.. maybe mood swing kot.. esok lusa ok ar nie..

skrg time ni mama ngan papa gi niaga.. aku still tgh dok carik2 pembekal a4 paper supaya aku leh supply benda tu kat owang.. harap2 aku berjaya.. aku sgt pening skrg.. tak terluah kat sini.. uwa...

dah plg teruk... skrg aku xmandi lagi dr pagi td : wakakakkakk....

4 comments:

sI tEDI said...

ko x mandi lg leha?
ari tu ko nak iklankan apa..??

Ayu said...

weh .. x mandi lagik ko?? la.. seharian.. leh ko mcm tu?? dah bukak kedai ni nanti camner ngan keje? berenti ke still on keje?

dEwIchEnta said...

adeh =)) aah sampai skrg den xmandi lg.. sejuk ar kak.. sini ujan jer.. tmbh2 den berkurung yo dlm bilik skrg ni =)) lg la maleh nk mandi sbb xyah jumpo org =))

dEwIchEnta said...

tedi sis...aritu den nk iklan kan blog kedai den tu kak...

kak ayu... skrg den keje lg.. tp lepas abis blaja ni den nk benti dah.. nak pokos kat opis den ni har.. tak terbela..sok ntah2 ponoh sawang kek situ.. hhahaa...