Monday, November 23, 2009

2012 yg tinggal 2012

uwaaaa... patutnya smlm aku gi tgk 2012... dah beli tiket dah pun kat alamanda... tp aku siap lmbt.. aku smp bangi jer dah kul 245 ptg.. movie kul 3ptg... sementara nak tgg pakcik tu turun, itu ini... dah kul 3.. last2 aku wat keputusan tuk batalkan tgk movie then terus gi klcc.. hurmm.. dah smp sana, tetibe aku ty die nak x tuka postpaid ke prepaid.. then die ckp ok.. so, bermula la episod aku kembali menggunakan prepaid... hahahhaha... sengal tul aku... bukan sbb xmampu nk byr postpaid... tp sbb gatal nk tuka prepaid sbb tgk blackberru rm488... skali dah kensel, tetibe die ckp wajib amek planrm98 tu selama 6 bulan.. same la gak seghibu lebih gak...huh.. so disebabkan sakit ati, terus aku xjd amek phone tu.. tp aku xbgtaw dak bucuk tu.. nnt die perli aku.. so pendam sendiri ar.. kesimpulannya, blackberry terlepas, 2012 lg hampeh :(( tgv org beratur dekat satu kilometer... giler ar... xsanggup aku nak harung.. then kitorg decide nk tgk wyg kat cheras selatan.. skali senario ngan 2012 pun sold out.. huh.. nak majuk ar camni mo gsc ngan tgv.. sumer cite besh2 die sold out.. bwekkk... last2 gi sana semata2 untuk aku berak :(( jauhnya dari klcc gi jusco cheras selatan semata2 tuk masuk washroom dan berak.. then balik.. nasib before that dak bucuk tu sempat gak sapu 3 tshirt tuk bekalan dia... hahahha.. kalo x, mesti die perli aku abis2 nyer.. so pasni leh ar aku bg alasan gi jusco tu tuk beli baju die.. bkn sbb semata2 tuk aku berak kat sana.. wakakkaka... noreha..noreha.. mmg xsenonoh sungguh perangai anda ini.. nasib dapat laki yg xde perasaan.. wakakkakaka...

2 comments:

sI tEDI said...

meh tgk kat melaka...

dEwIchEnta said...

wah...xmo... majuk mo akak... asal an den koba nk gi melaka, akak mesti bz :(( majok..majok..majok :((