Monday, December 29, 2008

terjaga dari lEna

hurm....td kul 12 aku dh letak pale nak tido dah... ntah camner, ade lak sekor nyamok mongok ni dok geget2 aku...abes bengkak2 ngan gatal kaki mo tgn aku...haram tul... pehtu terus gi carik selimut...then dalam nk tido blk tuh, dahaga la pulak :(( hadoila :(( skrg baghu kul 3.30pagi..isk..isk.. sok keje lak tuh...bowing tul aku nk gi keje lepas 8 ari cuti...hohoho...tp sbnrnye aku cuti lg sampai 4hb sok..tp kene ar punch card gak sbbnye nnt sok bulan 3 nnt nk amek cuti panjang :)) sbbnyer nk gi Bandung...hadoi...xsaba2 lak aku nk gi soping kat saner...

ape aku nk citer sbnrye eh...yg penting aku tak blh tido :(( uuuwwwaaaaaaaaaaaaa :(( cayang aku demam :( td blk dr sg Gabai, die blk kolej die...then die sms aku kate k demam.. aku lak kat nilai td sbb tokwan dtg umah kak yani... xsure lak bape ari die dtg sini... so, aku kul 10 lebih td terus blk bangi amek cyg, then kitorg kuar makan...sbb aku taw cyg xmakan lg pas blk dr Gabai td #-o.. then pastu aku suh cyg mandi then tido...sian die...sok dahla exam statistic..ntah die abis study ke tak aku pun xtaw... hurmmm...

bebalik cite tokwan...gomok tul tokwan skrg :)) sonok lak aku tgk die... wpun tok dah xde, and tokwan makin gomok, bermakna tok tiri aku nie jaga tokwan leklok la tuh..sbb nyer ngan tok tiri aku skali gomok :)) ape2 jela..aku tumpang gembira bile taw tokwan bahagia ngan hidup die skrg.. td masa aku jumpe tokwan, windu lak aku kat kat die... ade ke die ckp aku cantek, tapi gomok :(( die suh aku kurus then kawen cepat2...jahat tul :)) pehtu die cakap aku skrg dh macam mak org =)) wakakkaka...jahat..kejam tul stetmen...tokwan slalu guwau kasar ngan aku :(( naseb aku taw tokwan cyg kat aku :p tp xpe tokwan...sempena tawon baghu ni, azam kak long ialah tuwon kan berat badan ke 60kg ... wakakkaka.... insyallah..amin.....

haiyo... aku xbleh tido har... k ar..aku nk men game jap..kang nk ty sambung tido... sok mampos xleh bgn gi punchcard...dh ar kene punch sblm kul 8pg..kalo x, alamat nyer kaler merah lagi la aku nyer card tuh =)) wakakkaka....sempena azam baghu...chaiyok chaiyok... bgn awal..punch card awal...tido awal...study mcm og giler bg dpt 4flat..kuwos kan badan...wakakakkaka....

1 comments:

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

ha ha ha ha ha.. mari kite wat ari kurus sedunia.. yehaaaa..