Wednesday, April 01, 2009

waktu Senggang

ari ahad aritu, cyg ajak aku kuar..tp xtaw nk gi mane.. then die ajak aku gi PD.. aku dari umah kul 11 sampai umah die dlm kul 12.. then gi terus PD... first2 igt nk mandi laut..tp xjadi lak... sbbnyer spenda xbawak =))dan aku, lg la byk yg xbawak =)) ape yg ade kat badan je la :)) aku baru berangan nk main jetski :(( hurm... gi lepak ngan die kat telok kemang, then dalam kul 5 camtu die ajak aku gi mkn seafood kat bgn lalang... ape lg.. gi melantak kat sane.. makan ketam bakar, udang sambal..ikan bakar ngan telo dadar.. hahhahha... makan 2 org jer..tp order cam nk mkn 6 org =)) then lepas tu dah malam dah kat kul 9 dah, terus aku ajak die blk... adehla...lame tul xdet mo cyg :)) die siap ngungkit aku jarang call n sms die =)) cian die :( sorry eh cyg..den terlalu bz har :( tgg sok2 den free nnt, kite gi jenjalan lg k :-*

1 comments:

<< s| teD| yanG GOmuK >> said...

ikan senggang pun besh ape..?
jom cayunk. i banje u.. muehehehe...