Thursday, April 09, 2009

Frustrated

hurm.. aku sgt sedih... aku tertekan..tersepit... aku merasa sangat sakit...tuhan :(( tlg aku :((

kat sape aku nk cite masalah aku eh :(( kejam ke aku :(( jahat ke aku :(( aku dalam dilema.. aku buat camtu sbb aku terpaksa :(( nape la tak semua org leh paham yang KERJA IS KERJA DAN KAWAN IS KAWAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ade masa kite leh guraw..ade masa kite kena siyes... dan to be honest, aku sgt tertekan... keje dgn bos yg kejam membuatkan aku gak terpaksa jadi kejam :(( aku xde keje lain ke... aku ni dok kangkang jer ke kat sane... sial tul... betul ckp cyg.. aku dah salah wat keputusan :(( aku sangat tension :(( aku benci ngan keadaan skrg.. dan xde sorg pun yg nak paham keadaan aku... like babi taw....

aku xmau di chop lembab..aku xmau org kate aku xperform.. tp to be honest aku dpt team yg lembab... dan kdg2 aku sendiri smp rasa aku pun dah jd lembab skali... aku xmau create alasan lg.. aku fed up backing staff aku and at last aku yg kena..like fucking shit... aku ke yg salah? aku main-main ke kat bawah...diorg sumer xde langsung sikap urgency.. sumer kena remind byk kali... sumer benda kene igtkan... sumer benda kene follow up itu dah siap ke ini dah siap ke... kalo xsuke aku marah and tanya itu ini, make sure la buat keje sistematik... aku fed up balik2 aku yg disalahkan... adil ke aku yg terima semua kesalahan sdgkan team aku yg lain lambat...sial tul :(( aku sgt sedih... aku rase nak marah.. aku rase nk jerit..aku rase nk maki hamun org yg sepatutnye bersalah... tp aku speechless.. dada aku rasa nak pecah...nak telan mati mak nak luah mati bapak... tak ke sial nama nya tu.. and at the end, aku ar sorg terima caci maki.. ur work performance base on ur performance.. if u cannot finish it on time, means that u are not perform.. tp tu salah aku ke bile dapat team yg lembab mcm tu :(( ya allah........... ape aku nk buat ni :(( kalo bukan sbb terpaksa, aku xkan sekali2 masuk situ blk... like hell... damn it... aku bebetul benci ngan diri aku skrg.. apela malang nasib aku dpt team yg macamtu... ditambah2 dgn perangai2 yg asyik menyalah kan aku jer... damn it... really suckzzz... aku terkilan sgt.. aku sedih.. aku rase nk jerit..aku rase nk maki... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

aku benci bile keje lain leh lak buat..sembang2.. relaks.. jalan2... tp keje yg belambak xleh lak siapkan... then bg lg alasan bodoh ckp keje ari2 pun xabis.. what the fuck...hadoila..ilangnyeeerrrr saba aku... diorg taw ape.. yg kena aku jugak... yg menjawab, aku jugak yg kena... haram tul... bile aku ckp sikit, hentak2.. masam muka.. xngaku salah... please la... aku benci tul keje ngan org camtu... ko nak keje ke xnk?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............sakitnye ati :(( ilang tul mood aku ar ari2 camni :(( xsabanye nk tgg bulan june :(( aku nk berambus dr situ :(( arghhhhhhhhhhhhhhh......

2 comments:

Ayu said...

betul tu... mmg b*** kalau org buat kita ni mcm bodo x tau wat keje kan.. mcm la perfect sangat sapa2 yg mengondem tu.. (geram jugak nih sebab GB yg f*c* tu.. ) erkk.. kang x pasal2 GB tu sedara mara hang plak reha.. hehhee.. sori.. geram sangat nih..

::sara:: said...

tibe2 terjumpa kamu kak reha...hahahaha...rindu kamu...