Wednesday, April 01, 2009

JCard Day

wah..lame tul aku x melawat blog nie...terserlah keBZan aku :(( btw, aritu 26hb aku dpt gaji... ape lagi..kebetulan mmg aritu jcard day... macam org ngantuk disorong batal ar.. time lunch tuh, aku dah hangkut tikah gi jusco.. gi membeli belah.. ade la 300++ abis :(( uwaaaaa... dok dalam kete, nyesal xsudah.. tp barang dah ade kat tangan... aku beli baju 2 helai.. satu rm29.. bygkan dr harga 49 ke 59 ntah... then aku blasah t-shirt 4 helai... 2 tuk cyg.. 1 tuk adek n 1 tuk papa :)) yg ni 4-4 harga dekat 90... then borong bra 5 helai... spenda 3 helai.. bygkan skiva tinggal 13 hengget... mane x nyer aku borong 5 helai skali..wakakakka... tambah2 bra asyik putus jer :(( ganas tul aku nie :( spenda ngan bra jer dekat 90 gak :( sedih hatiku ini :(( then aku borong kasut marie clare satu harga 50 :-s giler ar..pastu nyesal x sudah :(( isk..isk..

pas memborong tuh, blk opis dengan basah kuyup sbb hujan lebat giler.. then terpaksa ar aku lari blk umah sbb luar dalam dah basah lencun.. then aku suh tikah cover aku =)) tu mmg dah tahap malas nk gi opis blk ar =)) then aku cite kat mama... dah die lak excited nk gi.. ape lagi... kul 5 lebih tuh dah terpacak kitorg 4 org papa adek aku ngan mama kat dalam jusco tuh... time tuhla diorg paw aku :(( mentang2 aku baru dpt gaji :(( adek siap beli blazer bagai.. kemeja lagi..papa siap nk purse baru lg.. tu naseb mama xjd amek beg bonia die :| kalo x, pokai aku :(( pas dah mcm org giler kat dalam jusco tuh.. aku blanja diorg makan lak kat ntah hape ke nama restoran steamboat dalam jusco tuh.. paghah gak la poket aku makan kat situ =)) tahap kena tahan ICU 14 hari ni :(( ikhlas..ikhlas sgt aku blanje :( cume budget lari ar bulan ni :(( mama dah lama dok sebut nk makan kat situ..tp xcukup korum...slalu jer papa xjoin.. dah aritu papa ade skali, tu yg baru gi masuk situ...hahhahah...kena dekat 120 makan kat situ..mampus... kalo aku bawak diorg makan seafood pun xkan semahal tu nyer aku bayar :(( adehla... sangap aku disebabkan Jcard ni jer aku abis dekat seribu sehari :| mmg sah kena ikat perut bulan ni :)) giler..giler...tp siyes ar besh n puas ati sgt dpt hepi kan ati family aku... sbbnyer, aku syg diorg sgt2 :x ni kat bawah ni gamba diorg tgh makan mender alah tuh #-o



3 comments:

Saidatulnissa Aina Umairah said...

pecah rahsia... jelous

Saidatulnissa Aina Umairah said...

siot ler korang.. jelous haku yg dok kat atas nie..

Ayu said...

kim salam kat adek.. ;;) ;p