Sunday, July 12, 2009

sangat penat...

ari minggu yg sangat penat...semalam bgn2 tido je dah sibuk mengetuk n mendrill utk gantung gambar2 n hiasan dalam umah... umah baru aku belum siap sepenuhnya.. so belum ade gamba tuk diupload.. hahhahaha... dalam kul 2 ptg, gi kuar ngan cyg.. kononnya nk gi makan nasik ayam hainan yg teramat la sedapnye di bukit bintang... skali polis trapik tutup jln la pulak.. terus gi melencong ke klcc gi ngadap secret recepi... huhuhu... kempunan lg cyg den nk makan nasik hayam =)) lepas tu siap cyg aku kena pau secret recepi lg =)) skali skala eh cyg :p pehtu xtaw gi mana, terus anta cyg blk bangi... tp otw, gatai nk pi jenjalan kat putrajaya la pulak... gi det kat sane jap... pehtu terus gi paw cyg skali lagi suh die banjer makan sate kajang =)) siap bungkus bawak blk bg pemeli aku lg :)) time kaseh nah cyg :-*

so ari ahad, bgn2 je terus gi shah alam gi angkut brg2 yg teramatla banyak... yg penting plg byk adalah brg aku =)) teramat la bising mulut adek marah aku =)) mane tak nyer, 90% barang aku jer penuh kete nk hangkut =)).. then kemas bilik dr kul 11 td sampai la skrg :(( penat giler... naseb aku x giler skali... huh... tp still x abis lg... aku sgt penat dan tetibe mood teramatla malas pada masa ini... dan mcm biasa cyg dah tido... henpon aku xde beteri dr pagi... sian die call aku x dpt.. mesti die majuk lg #-o xpe ar.. tu esok nyer cite ar aku pujuk die.. nak2 die baik sendiri =)) meh nk polok jap cyg :x jgn majuk nah :)) mgg depan kite gi jenjalan lg... kite janji :x

skrg adalah masa tuk tido... esok keje.. isk.. buhsan giler aku nk gi keje... xde ati dah nak ngadap keje tue... booossaaannnn... hadoila... bile ar nk dpt gomen ni... tp aku tetap bersyukur apa yg ada.. terima kaseh tuhan... aku percaya pada takdir... mesti ada hikmah disebalik semua ini... alhamdulillah..amin...

1 comments:

<< s| tED| >> said...

wah!! besh pindah umah baru... tp penat kemas2.. ekekekke..
panggillah mat bangla ke mat indon ke tolong kemas...
muehehehehe