Sunday, February 15, 2009

bElentInE

wah... aku xceleberit pun... ari sabtu belentine.. ari jumaat tuh kuar ngan rajesh gi metro kajang..konon nk carik adiah tuk cyg ngan bf rajesh..tp xde yg berkenan di ati... then gi tesco kot2 ade benda besh leh beli... tp still xde gak.. then minah tu tinging makan chicken rice. gi ar makan kat sane... pehtu ternampak cake bluberry chees kat the kings... igt nk beli..400g rm24 ... then terusla pasang niat di hati, aku blk ngajar tusen mlm ni nk singgah beli sat nk wat surprise tuk cyg... tp blk keje last2 aku blk umah tetido sedar2 kul 830 mlm... kelas tusen kul 8-10..hadoila..ade 11 misscall dr pusat tusen..wakakak.. dah cake tuk cyg pun jd sejarah je la :((

malam tuh xde ape pun aku wat...tetibe cyg ajak aku kuar makan... tp die ckp die nk drive.... dan akhirnye kami menuju ke port dickson :-ss surprise tuk aku... cyg awk :-* illusi aku ke nih eh =)) dan pegi PD sejauh 60km dr bangi semata2 nk makan nasik goreng cilipadi ngan nasik putih ngan paprik ayam :(( ape ar cyg ni b-( then pusing2 kat pantai purnama pehtu memana lg ntah..then terus blk gi seremban :(( last2 lepak kat alibaba cybercafe tuh dr kul 2 pagi sampai kul 6 pagi :-w 4 jam men game cam org giler #-o... then die bawak aku gi nilai beli nasik lemak...pehtu aku tetido xsedar diri...sedar2 aku kat parking umah aku dah #-o ngantuk nyer tuhan jer taw... pehtu naik umah tido xsedar diri smp kul 4 ptg..then terus cabut blk shah alam... tu la rengkasan ari belentine aku #-o btw..time kaseh eh cyg :-* kite cyg awk sgt2...awk sorg je kat ati kite..xde org lain dah leh tumpang2...wakakkaka =)) really meant it.. cyg awk..wekkkk....